(2022.8.16)
蕎麦教室終了後、初のソロデビューです。
This is my first solo debut after finishing the soba class.
食卓テーブルでやり始めましたが・・・
I started doing it at the dining table.
高さが低くて腰が痛いので、シンクに引っ越しました。
I moved to the sink because the height was low and my back was hurting.
こちらは、腰は痛くない高さです。まっいいか!
This is at a height that won’t hurt your back.
菊練りが終わり、伸ばしに移ります。
切り終わり end of cut
後片付け、夕食は蕎麦定食でした。つづく
Cleaning up after yourself
(10.8)
最近は十割蕎麦を打ち始めました。やはり十割の方が美味しいと思います。妻の評価も良いので十割を作っていきたいと思います。
Recently, I started making 100 percent soba noodles. I think it’s 100% more delicious. Her wife’s evaluation is also good, so I would like to give it a 100% rating.